Lambrecht Mario bvba: onberispelijk pleisterwerk

Perfecte gladheid

Is uw ruwbouw klaar? Dan is het tijd voor de volgende stap: het pleisterwerk. En daarvoor contacteert u Mario Lambrecht. Want met 24 jaar ervaring levert die topkwaliteit. Resultaat? Perfect gladde muren, zonder één oneffenheid.

Bij Lambrecht kunt u terecht voor plafonnering, gevelbepleistering, gevelisolatie, aquapanels en alle cementwerk. De prijs? Per vierkante meter. Zo betaalt u alleen voor wat u krijgt.

 

Efficiënte gevelisolatie

Kocht u een leuk optrekje, maar oogt de gevelsteen hopeloos gedateerd? Gevelbepleistering (crepi) geeft uw woning meteen een moderne uitstraling. Natuurlijk bent u niet alleen geïnteresseerd in de ‘looks’ van uw woning. U wilt ook de energiefactuur beperken. Daarom is Mario Lambrecht uw aanspreekpunt voor gevelisolatie. Dat is niet de goedkoopste, maar wel de meest efficiënte manier om te isoleren. De terugverdientijd is kort én u geniet van allerlei subsidies. Bovendien verliest u geen millimeter aan de binnenkant van uw woning.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Waterbestendige aquapanels

Mario Lambrecht is ook uw vakman binnen. Uw baksteen afwerken met een helderwitte laag pleister, uw badkamer cementeren, … Hij doet het allemaal. Wilt u uw badkamer betegelen? Overweeg dan zeker aquapanels. U betegelt réchtstreeks op deze waterbestendige cementplaten, die u uiteraard laat plaatsen door Lambrecht.

 

 

Overtuigd? Contacteer Mario Lambrecht voor een bezoek ter plaatse, en ontvang snel uw offerte!